FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Berichten november 2018

Plaats uw bericht
Urschel op de Interpom beurs in België We staan in hal 1 standnummer 1106
Urschel op de Interpom beurs in België
We staan in hal 1 standnummer 1106 Kennis maken met de Urschel snijmachines? U kunt maar liefst 6 verschillende machines van ons hier bewonderen. Interpom | Primeurs is de meest gespecialiseerde indoor vakbeurs voor de hele aardappel- & groentebranche in Europa waar de volledige keten vertegenwoordigd is: van teelt tot verwerking en vermarkting. Interpom | Primeurs presenteert een bijzonder compleet en gespecialiseerd aanbod aan producten, machines en diensten specifiek voor de sector. De beurs is een belangrijk ontmoetingsplatform voor zowel telers, loonwerkers, verwerkers, verpakkers, aankopers en handelaars van verse en verwerkte aardappelen en groenten uit heel Europa, en ook steeds meer uit andere continenten. Interpom | Primeurs blijft groeien en internationaliseren. De laatste editie ontving niet minder dan 315 exposanten uit 14 landen en 20.000 bezoekers uit 49 landen.
12-11-2018  |  117x  |  Kort nieuws  | 
Bio-aromaten uit lignine  43 miljoen euro investering
Bio-aromaten uit lignine
43 miljoen euro investering Biorizon heeft in samenwerking met VITO en partners 43 miljoen euro geïnvesteerd in een pilot-installatie voor de productie van bio-aromaten uit lignine. Het ‘EFRO LignoValue’ pilotproject moet aantonen welke conversie- en fractioneringstechnologieën bruikbaar zijn om op grotere schaal Technology Readiness Level (TRL) 5-6 in te zetten. Die schaal loopt van 1 (vroege testfase) Houtsnippers voor de omzetting in lignine. tot 9 (volledig operationeel.) Verschillende depolymerisatieprocessen moeten getest worden om de gewenste bio-aromatische fracties te produceren. Het uiteindelijke doel is het bouwen en exploiteren van een demo-installatie in Vlaanderen voor de grootschalige omzetting van houtsnippers naar biogebaseerde, gefunctionaliseerde aromaten. Bron: Biorizon
10-11-2018  |  202x  |  Kort nieuws  | 
Huikeshoven & Eltherm Rail Trace
Huikeshoven & Eltherm Rail Trace

Dit bericht is alleen beschikbaar in het Engels
08-11-2018  |  171x  |  Productnieuws  |   | 
Veelzijdige Industrial Compact Scales van Mettler Toledo Eenvoudig wegen…zoals u dat wilt
Veelzijdige Industrial Compact Scales van Mettler Toledo
Eenvoudig wegen…zoals u dat wilt De veelzijdige ICS weegschalen (Industrial Compact Scales) van Mettler toledo zijn af te stemmen op uw behoeften. Ze leveren een uitstekende kwaliteit en betrouwbare weegresultaten voor bijvoorbeeld controlewegen, tellen en portioneren. De ICS weegschalen zijn ontworpen voor zowel standaard weegprocessen als voor weegprocessen in de meest extreme omgevingen. Met drie verschillende modellen en diverse optionele schermweergaves, kunnen de ICS terminals aan vrijwel iedere wens voldoen. Efficiënter productieproces Het lcd-scherm van de ICS weegschaal bevordert een foutloze afleesbaarheid, ongeacht omstandigheden zoals verlichting in de werkomgeving. Met de colorWeigh functionaliteit wordt het productieproces nog efficiënter: door middel van kleurcodering is het afwegen voor de operator zeer duidelijk, snel en gebruiksvriendelijk. Wilt u de data vastleggen en monitoren? Dan is er Databics/Collect+ om u te helpen met een snel en veilig databeheer. Met het uitgebreide
08-11-2018  |  234x  |  Productnieuws  | 
Overslag nat massagoed Rotterdam ruim 1% gedaald Kwartaalcijfers Rotterdamse Haven bekend
Overslag nat massagoed Rotterdam ruim 1% gedaald
Kwartaalcijfers Rotterdamse Haven bekend In de eerste drie kwartalen van 2018 kwam de totale overslag in de Rotterdamse haven 0,4% lager uit dan in dezelfde periode een jaar eerder. De overslag van containers bleef sterk groeien ten opzichte van de eerste negen maanden van 2017, met een all time high in augustus. In de productsegmenten droge en natte bulk daarentegen waren volumedalingen te zien. Positieve uitschieters daarbinnen waren LNG en biomassa. In totaal werd tot en met september 350 miljoen ton overgeslagen, dat is 1,5 miljoen ton minder dan vorig jaar. De verwachting is dat dit verschil in het vierde kwartaal kleiner wordt en de totale overslag voor heel 2018 nagenoeg op hetzelfde niveau zal liggen als die van 2017. Allard Castelein, CEO van het Havenbedrijf Rotterdam: “De onderliggende verschuiving in de overslagcijfers die voorgaande kwartalen al zichtbaar was, zet door. Ik ben verheugd dat de gezonde groei bij containers, een van de strategische speerpunten van het Havenbedrijf, doorzet.
08-11-2018  |  233x  |  Kort nieuws  | 
Sero zelfaanzuigende zijkanaalwaaierpompen  voor brandstoffen, oplosmiddelen of chemicaliën
Sero zelfaanzuigende zijkanaalwaaierpompen
voor brandstoffen, oplosmiddelen of chemicaliën Bent u op zoek naar een goed zelfaanzuigende pomp voor bijv. brandstoffen, oplosmiddelen of chemicaliën? Dan bent u bij Bedu Pompen aan het juiste adres. Bedu Pompen heeft sinds kort een zeer uitgebreid assortiment zelfaanzuigende zijkanaalwaaierpompen in het leveringsprogramma van de Duitse producent Sero. Naast de hoge kwaliteit van deze pompen zijn de levertijden kort en betrouwbaar. Voor de vervangingsmarkt zijn er pompen leverbaar die qua maatvoering overeenkomen met andere veel voorkomende pompproducenten.
08-11-2018  |  220x  |  Productnieuws  | 
Polyfluor Plastics bij netwerk Brainport Industries Samenwerkingsverband Polyfluor Plasticsen Brainport Industries.
Polyfluor Plastics bij netwerk Brainport Industries
Samenwerkingsverband Polyfluor Plasticsen Brainport Industries. Internationale OEMs die zich bezighouden met high mix, low volume, high complexity machinebouw besteden steeds vaker niet alleen de fabricage, maar ook de ontwikkeling en de engineering uit aan strategische toeleveranciers. Brainport Industries is een samenwerkingsverband van strategische toeleveranciers aan de high-tech markt. Door gezamenlijk projecten uit te voeren, proberen we de innovatiekracht van elkaar te versterken en de concurrentiekracht te vergroten. Door middel van deze samenwerking bouwen wij verder aan een sterke toekomst voor Polyfluor en al haar relaties.
07-11-2018  |  247x  |  Kort nieuws  | 
IBC Container reiniger - IBC’s reinigen met hoge druk Vatenreiniger voor IBC Tanks - Gereinigd binnen 2 minuten
IBC Container reiniger - IBC’s reinigen met hoge druk
Vatenreiniger voor IBC Tanks - Gereinigd binnen 2 minuten IBC container reiniger met 360° sproeibereik. Binnen 2 minuten uw IBC container schoongespoeld en gereinigd. De vatenreiniger wordt via een opening in de IBC deksel in de tank gehangen. Deze IBC tank cleaner wordt rechtstreeks aangesloten op uw hogedrukreiniger. De elektrisch aangedreven motor zorgt ervoor dat de IBC aan alle kanten goed wordt gereinigd. Model: TCB-3200 Aansluiting: Geschikt voor hogedruk reiniger Motor: 230V / 50Hz, 10 meter kabel Materiaal: AISI 304 Sproeihoek: 360° Max. Werkdruk: 215 bar Max. Temperatuur: 90°C Gewicht: ca. 3,5 kg Frank Berg industrial supplies
07-11-2018  |  224x  |  Productnieuws  | 
Emerson biedt automatiseringsoplossingen & lokale expertise om uw moeilijkste uitdagingen te overwinnen
Emerson biedt automatiseringsoplossingen & lokale expertise
om uw moeilijkste uitdagingen te overwinnen ASCO microvloeistofisolatie-afsluiters combineren technische expertise en moderne materiaaltechnologie om te voldoen aan de vereisten van de fabrikanten van de meest geavanceerde klinische diagnostische machines. Bij Emerson streven we ernaar de applicaties van onze klanten te begrijpen, zodat we een oplossing op maat kunnen bieden die precies is afgestemd op hun unieke eisen. Een belangrijk voordeel van de ASCO isolatie-afsluiters is hun extreem lage dode volume. We begrijpen dat detectiereagentia en wasbuffers duur kunnen zijn, daarom ontwerpen we onze producten met deze belangrijke functie in gedachten om het interne volume binnen het vloeistofkanaal te verminderen. In feite hebben de ASCO miniatuurproducten interne volumes zo laag als 10μl, waardoor de kosten per diagnostische test effectief worden verlaagd en de doorvoer van het instrument wordt verbeterd. Het lage dode volume elimineert ook effectief het risico op kruisbesmetting tussen monsters.
07-11-2018  |  278x  |  Kort nieuws  | 
Adbulco verstevigt de samenwerking met Eclipse Magnetics. Voor magnetische- separatietechniek en filtratietechniek is er nu één aanspreekpunt.
Adbulco verstevigt de samenwerking met Eclipse Magnetics.
Voor magnetische- separatietechniek en filtratietechniek is er nu één aanspreekpunt. Eclipse Magnetics is een wereldwijd gevestigde onderneming met meer dan 100 jaar ervaring in de fabricage van magneten. Hun “core” business: het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige permanente magneten. Eclipse is één van de toonaangevende referenties binnen de sector van de magnetische technologie. Binnen het brede gamma van magneten zijn twee afdelingen werkzaam op het gebied van het scheiden van ijzerdeeltjes uit media. De magnetische separatietechniek heeft zich toegelegd op het scheiden van metaaldeeltjes van “vaste” stoffen zoals poeders, granulaten, stoffen en korrels. De magnetische filtertechniek houdt zich bezig met aller aard van vloeistoffen en slurries. De Eclipse magneten worden gebruikt allerhande industrieën: Automotive, scheepbouw, staal-, gas, olie-, voedsel- farmaceutische- en petrochemische industrie.
06-11-2018  |  205x  |  Kort nieuws  | 
Normalisatieplatform waterstof opgericht Nationaal initiatief voor normalisatie en kennisdeling
Normalisatieplatform waterstof opgericht
Nationaal initiatief voor normalisatie en kennisdeling Op initiatief van NEN en netbeheerders is op 24 september 2018 het ”Normalisatieplatform waterstof voor de industriële en gebouwde omgeving” opgericht. Bij de oprichtingsbijeenkomst was een brede vertegenwoordiging aanwezig van netbeheerders, industrie en overheid. De eerste vergadering zal begin december plaatsvinden. Waterstof zal mogelijk een belangrijke rol innemen binnen de energietransitie. Dit leidt tot uiteenlopende vraagstukken. Uit de bijeenkomst is gebleken dat een platform voor coördinatie, kennisdeling, identificatie en prioritering binnen het normalisatielandschap zeer gewenst is. Op Europees en mondiaal niveau worden vele projecten, initiatieven en kennisplatforms op het gebied van waterstof ingericht. Met dit nationale initiatief krijgt de Nederlandse belanghebbende een platform waar in beeld wordt gebracht wat er speelt op het gebied van normalisatie, wat we willen en kunnen doen vanuit Nederland en op wat en welke wijze we kunnen invloed kunnen
06-11-2018  |  150x  |  Kort nieuws  | 
Nieuw: Inventflow doseerpomp met EHEDG Hygiënische en nauwkeurige dosering binnen de voedingsmiddelenindustrie
Nieuw: Inventflow doseerpomp met EHEDG
Hygiënische en nauwkeurige dosering binnen de voedingsmiddelenindustrie In samenwerking met Prominent presenteren wij u de nieuwe Inventflow doseerpomp met EHEDG. Deze doseerpompen zijn ontworpen om vloeistoffen en additieven zo hygiënisch en nauwkeurig mogelijk te doseren binnen de voedingsmiddelenindustrie. De pomp is volledig CIP reinigbaar, zonder demontage! Kenmerken -Doseerkop: 1.4404 -Membraan: PTFE -Oppervlakte: Ra < 0,8 ?m -Triclamp verbindingen: DIN 32676 -FDA / EHEDG -EC1935/2004 -3.1 materiaalcertificaat Specificaties Type IFD/1: -10 bar 19 l/h -7 bar 47 l/h -4 bar 106 l/h Type IFD/2: -10 bar 117 l/h -7 bar 218 l/h -4 bar 770 l/h Type IFD/3: -10 bar 257 l/h -7 bar 519 l/h
06-11-2018  |  156x  |  Productnieuws  | 
Veilig werken met gevaarlijke stoffen Toolbox voor bedrijven en arboprofessionals
Veilig werken met gevaarlijke stoffen
Toolbox voor bedrijven en arboprofessionals Waar moet u als werkgever of arboprofessional allemaal aan denken als u in het bedrijf te maken krijgt met gevaarlijke stoffen? Er moet dan bijvoorbeeld een goed en sluitend stoffenbeleid komen. Het Arboportaal heeft een compacte, overzichtelijke set samengesteld met goede en bruikbare instrumenten die u verder helpen met (onderdelen van) dit stoffenbeleid. De set bevat instrumenten voor: - Arboverplichtingen - Risico-bepaling - Grenswaarden - Maatregelen - REACH/CLP - Voorlichting Doe er uw voordeel mee Het Arboportaal is een initiatief van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De website is opgezet als startpunt voor werkgevers, professionals en werknemers die informatie zoeken over goede arbeidsomstandigheden.
06-11-2018  |  136x  |  Kennisbijdrage  | 
Antibioticaresistente bacteriën in afvalwater en mest
Resultaten uit workshops RIVM over beheersmaatregelen Via rioolwater en dierlijke mest komen bacteriën die resistent zijn tegen antibiotica in bodem, lucht en water terecht. Aanvullende zuiveringstechnieken voor afvalwater en mest zouden het aantal antibioticaresistente bacteriën en restanten antibiotica in het milieu kunnen verminderen. Of de aanwezigheid van resistente bacteriën in het milieu gevolgen heeft voor de volksgezondheid is vooralsnog onduidelijk. Daarom kunnen aan belanghebbenden nog geen aanbevelingen gegeven worden of en zo ja, welke aanvullende (technische) maatregelen de gezondheid beschermen. Hiervoor is meer onderzoek nodig. Duidelijk is dat algemeen geldende maatregelen om antibiotica voor mensen en dieren terughoudend te gebruiken, ook het milieu ten goede komen. Hierdoor komen er namelijk via het riool en dierlijke mest minder antibioticaresistente bacteriën in het milieu terecht. Verder is het voor belanghebbenden, zoals waterbeheerders, van belang om goed te worden geïnformeerd over hoeveel en
06-11-2018  |  137x  |  Kort nieuws
CO2 omzetten in bouwstenen voor bioplastics Samenwerking met AkzoNobel
CO2 omzetten in bouwstenen voor bioplastics
Samenwerking met AkzoNobel UvA spin-off Photanol gaat in samenwerking met AkzoNobel een demonstratiefabriek in Delfzijl bouwen die met blauwalgen CO₂ omzet in bouwstenen voor bioplastics. Die CO₂ komt uit de schoorsteen van de Akzofabriek. Het proces werkt als volgt: speciaal opgekweekte cyanobacteriën bouwen door fotosynthese organische zuren uit CO₂ en zonlicht. Die zuren zijn grondstoffen voor biologisch afbreekbaar plastic, cosmetica en halffabricaten in de chemische industrie. In de pilotfabriek op het Science Park in Amsterdam is de techniek sinds 2008 opgeschaald van kilo’s naar tonnen. Nu is het productieproces klaar voor de volgende fase. De Delfzijlse fabriek moet bewijzen dat Photanol het productieproces onder controle heeft, dat de kwaliteit van de zuren stabiel is en dat het proces goedkoper is dan fossiele grondstoffen. De investering is mogelijk gemaakt met behulp van drie investeringsfondsen ter waarde van in totaal € 8 miljoen. Over drie jaar moet blijken of
05-11-2018  |  250x  |  Kort nieuws  | 
Packo Pumps ontwikkelt nieuwe ontgassingspomp
Packo Pumps ontwikkelt nieuwe ontgassingspomp
Packo Pumps (onderdeel van de Verder groep) heeft zijn gamma voor de voedingsindustrie uitgebreid met hun nieuwste ontwikkeling, de GFP-serie. Deze meerfasenpomp is een combinatie van een standaard centrifugaalpomp en een vloeistofringpomp, beide gemonteerd op 1 motor en 1 as. De centrifugaalpomp wordt gebruikt voor het verpompen van de vloeistof en bepaalt de algemene werking van de pomp. Wanneer een gasbel zich begint op te bouwen in het oog van de waaier van de centrifugaalpomp, wordt deze geëvacueerd door de vloeistofringwaaier. De pomp heeft 1 zuigzijde en 2 uitlaten: een hoofdafvoer van de centrifugaalpomp en een kleinere afvoer van de vloeistofringpomp die de lucht en het schuim evacueert. In het algemeen worden de lucht en het schuim teruggevoerd naar het aanzuigvat. Dankzij zijn werking is de GFP uitermate geschikt voor het behandelen van media die tot 30% gas bevatten. Denk hierbij aan schuimende vloeistoffen en (viskeuze) vloeistoffen met gas die niet
05-11-2018  |  158x  |  Kort nieuws  | 
Gevaarlijke vloeibare stoffen opslaan in tanks Nieuwe trainingen NEN
Gevaarlijke vloeibare stoffen opslaan in tanks
Nieuwe trainingen NEN Gevaarlijke stoffen op een juiste wijze opslaan, is belangrijk voor het milieu en de veiligheid van mensen. Je moet er niet aan denken dat chemicaliën de grond in lekken of tot een incident of ongewoon voorval leiden. De Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen (PGS) kent diverse richtlijnen voor het opslaan van en daarmee samenhangende activiteiten met gevaarlijke stoffen. Twan van den Heijkant, senior adviseur Contracten & Vergunningen bij Antea Group, is betrokken bij het opstellen van meerdere PGS-en ‘nieuwe stijl’ en inmiddels herziene, geactualiseerde PGS’en. In 2016 en 2017 heeft hij vele PGS 15-trainingen gegeven over hoe deze richtlijn moet worden geïnterpreteerd. Zijn opdrachtgever is NEN. Van den Heijkant deelt in NENMagazine zijn kennis en visie over richtlijnen en voorschriften met betrekking tot tankinstallaties en de opslag van chemicaliën. Ook geeft hij toelichting op de nieuwe trainingen die op de agenda staan.
04-11-2018  |  060x  |  Kort nieuws  | 
Campagne ”gevaarlijke stoffen”: Hoe veilig werk jij? Doe de online test
Campagne ”gevaarlijke stoffen”: Hoe veilig werk jij?
Doe de online test Wist jij dat je ziek kunt worden van je werk? Als je blootgesteld wordt aan gevaarlijke stoffen kun je allergische reacties krijgen. Of zelfs ernstige longziektes en kanker. Elk jaar overlijden 3.000 mensen in Nederland aan ziektes die ze door gevaarlijke stoffen op het werk hebben opgelopen. Het gevaar schuilt in veel meer stoffen dan je denkt: houtstof, dieselrook, kwartsstof, lasrook, verfproducten, meelstof, lak, oplosmiddelen… Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid voert campagne voor veilig werken met gevaarlijke stoffen. Doe op het Arboportaal de online test ”Hoe veilig werk jij?” om te controleren hoe veilig jouw werkplek is. De test is bestemd voor zowel werknemers als werkgevers. Het Arboportaal is een initiatief van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De website is opgezet als startpunt voor werkgevers, professionals en werknemers die informatie zoeken over goede arbeidsomstandigheden.
03-11-2018  |  101x  |  Kort nieuws  | 
Efficiënte condensaatpomp voor stoomsysteem Het assortiment van Scharff Techniek is uitgebreid met een nieuwe ADCA Ecru
Efficiënte condensaatpomp voor stoomsysteem
Het assortiment van Scharff Techniek is uitgebreid met een nieuwe ADCA Ecru Het systeem kan worden gebruikt om heet water of stoom te verplaatsen tot een temperatuur van 98 oC met een standaardflow van 20 m3/uur maar indien gewenst meer. Het is ontworpen voor lage NPSH. De twee elektrische pompen (driefase 380-415 VAC, 50Hz power supply) in het systeem kunnen in wisselende dienst werken of in geval van piekbelasting tegelijkertijd. Het condensaat wordt van boven in het vat gevoerd en het controlesysteem start het pompproces op een vooraf bepaald niveau. De condensaatpomp beschikt over alle vereiste kleppen, accessoires en verbindingen en kan hij als plug and play -eenheid worden gemonteerd. Beide pompen hebben een fout- en droogloopindicator Het condensaatvat is beschikbaar in rvs 316 of koolstofstaal. Er zijn meerdere opties voor verschillende componenten om de condensaatpomp klantspecifiek te maken.
01-11-2018  |  246x  |  Productnieuws  | 
Eerste wolkjes voor de zon voor de mkb-maakindustrie?
Groei van met name de export vlakt af. Was er in het derde kwartaal van 2017 nauwelijks sprake van een terugval als gevolg van de zomervakantie, in 2018 is dit wel het geval. De Economische Barometer van het MKB-metaal laat zien dat de groei die zich de afgelopen kwartalen heeft voorgedaan, in het derde kwartaal van dit jaar is afgezwakt. Zowel de realisaties als waarderingen zijn minder positief dan in voorgaande kwartalen. Ander opvallend punt is dat het aantal bedrijven dat meer personeel in dienst heeft aanzienlijk is afgenomen ten opzichte van voorgaande kwartalen. Of dit een gebrek aan vraag of gebrek aan aanbod is, is aan de hand van de vragen niet te zeggen. Wel is het aantal bedrijven dat een vacature heeft openstaan iets afgenomen ten opzichte van de vorige kwartalen. Daarnaast blijkt uit deze Barometer dat er weer iets minder ondernemers zijn die verwachten het komende jaar meer te gaan investeren in machines. Orderpositie binnenland - Een derde deel van de respondenten geeft aan dat de
01-11-2018  |  239x  |  Kort nieuws
Trumpiaanse toestanden in waterbeheer? Geurts wil calamiteiten betalen met Deltafonds
Trumpiaanse toestanden in waterbeheer?
Geurts wil calamiteiten betalen met Deltafonds De politiek wil geld om dijken op te hogen vanwege de stijgende zeespiegel uit gaan geven voor het aanpakken van soms optredende tijdelijke wateroverlast. Heeft de Nederlandse politiek in de verschijning van de heer Geurts (CDA) een Trump-liefhebber aan boord en regeert de kortzichtigheid? Is het nu in Nederland alleen het nu belangrijk en kijken we niet naar de toekomst? De heer Geurts wil de Waterwet aanpassen om geld uit het potje Deltafonds te kunnen halen om slechts calamiteiten van wateroverlast op te lossen (al kan dat grote problemen geven). Is hier een goede risicoanalyse gemaakt? Trump ontkent onze invloed op het klimaat en denkt alleen aan het hier en nu. Doet Geurts dat ook? Die zeespiegelstijging zal er echt wel komen en dat lijkt mij urgenter dan tijdelijke plaatselijke overlast. Erik van Vliet, Practical Solution
01-11-2018  |  267x  |  Insight  | 
Alfa Laval introduceert online kennisbank Separator Innovator: online kennisbank met informatie over separatietechnologie
Alfa Laval introduceert online kennisbank
Separator Innovator: online kennisbank met informatie over separatietechnologie Alfa Laval, wereldmarktleider in high-speed separatietechnologie, introduceert een nieuw initiatief dat het voor klanten eenvoudiger dan ooit maakt om de juiste oplossingen te vinden voor hun zakelijke behoeften. De Separator Innovator is een online kennisbank met informatie over separatietechnologie voor uiteenlopende industrieën en toepassingen, alles gebaseerd op de 130 jaar ervaring van Alfa Laval. ”We zijn er trots op dat we Alfa Laval’s aloude traditie van innoveren kunnen voortzetten”, zegt Anette Nord Holfve, Communications Manager voor schotelcentrifuges bij Alfa Laval. ”Onze oprichter, Gustaf de Laval, vond in 1883 ’s werelds eerste separator uit, en we hebben deze technologie sindsdien voortdurend verbeterd. We noemen deze kennisbank de Separator Innovator, een naam die uitdraagt waar ons team in de kern voor staat en wat we altijd zijn geweest.” Een enorm scala aan informatie, op één handige locatie De Separator Innovator bevat een gevarieerd
01-11-2018  |  355x  |  Kort nieuws  | 
ARCHIEF
NOV
2018
OKT
2018
SEP
2018
AUG
2018
JUL
2018
JUN
2018
MEI
2018
APR
2018
MRT
2018
FEB
2018
JAN
2018
DEC
2017
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel